Sikkerhed - vi passer på dine data

Hackerne er blevet mere aktive, og det stiller større krav til IT sikkerheden.

Vi har taget uddannelsen Certificeret Etisk Hacker, hvor vi har lært hvordan hackerne arbejder, for at blive bedre til at passe på jeres data.

       “To beat a hacker, you need to think like a hacker”


Vi tilbyder:

  • at gennemgå jeres IT sikkerhedsniveau, hvor vi bl.a. kigger på sikkerhed på backup, servere, arbejdsstationer og netværk
  • Awareness træning, hvor brugere opdateres på IT politik, passwords og sikker adfærd ifbm. mail og internet
  • kontrolleret hacker angreb, hvor vi prøver at bryde ind på jeres netværk, og få adgang til IT systemer
  • kontrolleret phishing mail, som tester medarbejdernes reaktion på mails
VIL DU VIDE MERE, SÅ KONTAKT OS

Det siger kunderne om vores Sikkerhed

“ Flonidan A/S har de sidste 15 år haft Jysk ITSupport som IT-leverandør. Jysk ITSupport har altid leveret en service, der er høj på professionalisme og hurtig responstid. Jysk ITSupport har udover at supportere Flonidans IT drift også hævet vores niveau betragteligt på IT-sikkerhed, og er en af årsagerne til vi blev ISO27001 Certificeret i foråret 2016. Jysk ITSupport har været ansvarlige for at outsource hele vores IT til et eksternt Hosting Center. Her foretager Jysk ITSupport fjernbackup og vedligeholder serverne til stor tilfredsstillelse. Alt vores IT kører optimalt hele tiden og ved Support spørgsmål er de hurtige til at reagere og forstå vores problemstillinger samt får dem løst indenfor en kort tidshorisont. Hvis du ønsker den bedste service, kvalitet i særklasse og et højt kompetenceniveau, er Jysk IT-Support jeres løsning. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. ”
Henrik Jesper Hansen, Flonidan A/S
bubble