IT-support - som det passer dig

Det er vigtigt for os at yde en god service.

Alle firmaer er forskellige, og har forskellige behov. Derfor er det vigtigt for os, at have en tæt dialog med den enkelte kunde om, hvilke løsninger der er mest fordelagtige for dem.

Vi tilbyder løsninger der er tilpasset den enkeltes behov:

  • vi rådgiver i valg af IT systemer, specielle løsninger og valg af hardware
  • vi er fleksible omkring tidspunkt for udførelse af opgaver, og kan tilbyde IT support om aftenen og i weekenden
  • vi tilbyder fleksible aftaler, fx en IT supporter en fast dag i ugen, klippekort, eller en fast pris på opgaver.  

Vi tager ansvar for vores kunders IT systemer, og prioriterer at reagere hurtigt ved akutte problemer.

VIL DU VIDE MERE, SÅ KONTAKT OS

Det siger kunderne om vores IT-support

“ Flonidan A/S har de sidste 15 år haft Jysk ITSupport som IT-leverandør. Jysk ITSupport har altid leveret en service, der er høj på professionalisme og hurtig responstid. Jysk ITSupport har udover at supportere Flonidans IT drift også hævet vores niveau betragteligt på IT-sikkerhed, og er en af årsagerne til vi blev ISO27001 Certificeret i foråret 2016. Jysk ITSupport har været ansvarlige for at outsource hele vores IT til et eksternt Hosting Center. Her foretager Jysk ITSupport fjernbackup og vedligeholder serverne til stor tilfredsstillelse. Alt vores IT kører optimalt hele tiden og ved Support spørgsmål er de hurtige til at reagere og forstå vores problemstillinger samt får dem løst indenfor en kort tidshorisont. Hvis du ønsker den bedste service, kvalitet i særklasse og et højt kompetenceniveau, er Jysk IT-Support jeres løsning. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. ”
Henrik Jesper Hansen, Flonidan A/S
“ EWJ har været kunde hos Jysk ITSupport siden starten af deres firma tilbage til 2005. Firmaet har altid løst de opgaver som vi har bedt dem om hurtigt og effektivt. Den bagvedliggende viden og kompetence, selv ved komplicerede it-problemer, har altid resulteret i tilfredsstillende løsninger på de opståede problemer uanset om det har været hardware- eller software relateret. Opgaverne er altid løst professionelt og med stor fleksibilitet og altid med grundige og forståelige forklaringer både under processen, men også efterfølgende. Hurtig action gennem effektiv telefon- og online support har afkortet mange problemperioder og sikret en høj ”oppe-tid” på vores udstyr. Vi vil derfor uden tøven anbefale Jysk ITSupport som en tillidsfuld og kompetent samarbejdspartner. ”
Bo Østergaard-Andersen, EWJ A/S
“ Odinsgaard har brugt Jysk ITsupport i flere år. I starten har de leveret og lavet månedlig servicetjek på server hos os, herunder antivirus og fjernbackup. Vi havde en disk, som gik ned en fredag eftermiddag, hvor de rykkede ud fredag aften og fik server op igen. Så det var absolut både hurtig og fleksibel respons. De sidste år har vi kørt på en branche-platform (ikke hos Jysk ITSupport), så derfor drifter vi ikke selv server mere. Men vi har omlagt nogle rutiner, så en del funktioner i dag ligger i vores driftscentre. Der kommer Jysk ITSupport ind i billedet omkring levering af pc´ere og udstyr, samt opsætning af servermiljø til nøglesystem og varmestyring. Det er forholdsvis nemt at komme i kontakt med dem, og de er som regel hurtige på opgaven og kan gennemskue hvilke udfordringer, som skal håndteres. Så jeg opfatter firmaet som en professionel leverandør, der kan levere varen. ”
Henrik Rasmussen, Andelsboligforeningen Odinsgaard
“ Som regel er der ikke tid til at vente, når et IT problem opstår, så vi har som kunde hos Jysk ITSupport gennem årene været meget tilfreds med den hurtige respons og fleksibilitet, der udvises, når opgaverne skal løses. De er meget professionelle i håndteringen, og som aldeles IT usagkyndig er det også til forstå den forklaring, der måtte komme fra dem på forslåede løsninger, eller hvordan et IT problem skal håndteres.  Vi er meget tilfredse med den support, vi får. ”
Anne Katrine Wolgast, UniCorp
“ Vi er som kunde stærkt tilfreds med den service vi får fra altid kompetente medarbejdere hos Jysk ITSupport. Vi oplever stor fleksibilitet i forhold til at løse vores opgaver og vigtigst af alt så er ventetiden aldrig for lang. Jysk ITSupport er hurtige og effektive i deres arbejde, og tilgængelighed til support er meget stor.   ”
Christian Højholt, Bo Trivsel
“ Som fotograf og "run and gun" TV og videofotograf, er deadline oftest lige om hjørnet. Håndtering af store datamængder via netværk og ikke mindst muligheden for omgående redigering direkte på arkivsystemet, er vigtige parametre for produktionen. Jysk ITSupport leverer ud over grej, dygtig og professionel support til både workflow og sikker backup. Jeg kan medgive de bedste anbefalinger. ”
Anders Boll, Fotograf, DP, CEO, UAS Pilot
“ Vi oplever altid et team af venlige, meget imødekommende og kompetente medarbejdere. De er løsningsorienteret og effektive, når vi har brug for det. Deres indstilling og professionalisme skaber en tryghed, som er vigtig i en travl hverdag. Vi har benyttet Jysk ITSupport i mange år og det har vi tænkt os at blive ved med. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. ”
Brian Snede, STK Gruppen ApS
“ Vi hos Oboya Danmark har igennem mange år haft Jysk ITSupport som IT leverandør. Vi er utrolig glade for deres hurtige respons når vi har IT problemer. De er yderst professionelle i deres måde at agere på, og der går ikke lang tid før opgaven er løst. Vi kan varmt anbefale JyskITSupport som tillidsfulde IT supporter. ”
Helle Hede, OBOYA Danmark A/S
bubble