Outsourcing - overlad arbejdet til os

Hvorfor tænke på IT, når I har nok andet at bruge jeres ressourcer på?

Overlad ansvaret for jeres IT til os. Vi kan sammensætte en løsning der passer til jeres behov:

  • vi kan fungere som jeres IT afdeling, og sørge for at alle IT opgaver bliver løst.
  • vi kan opdatere serverne, så de altid kører optimalt.
  • vi kan etablere et overvågningssystem, der giver os besked, hvis en fejl opstår, så vi hurtigt kan påbegynde fejlretning.
  • vi kan tage backup af jeres data.
  • vi kan opdatere og vedligeholde jeres netværk og arbejdsstationer.
  • vi kan stå for IT sikkerheden, så den altid er i top vedrørende firewall, virus og spam.
  • service og vedligeholdelse af IT installationen kan aftales til en fast månedlig pris, der kan lægges i budgettet.

 Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvad der kunne være den optimale løsning for jer.

VIL DU VIDE MERE, SÅ KONTAKT OS

Det siger kunderne om vores Outsourcing

“ Flonidan A/S har de sidste 15 år haft Jysk ITSupport som IT-leverandør. Jysk ITSupport har altid leveret en service, der er høj på professionalisme og hurtig responstid. Jysk ITSupport har udover at supportere Flonidans IT drift også hævet vores niveau betragteligt på IT-sikkerhed, og er en af årsagerne til vi blev ISO27001 Certificeret i foråret 2016. Jysk ITSupport har været ansvarlige for at outsource hele vores IT til et eksternt Hosting Center. Her foretager Jysk ITSupport fjernbackup og vedligeholder serverne til stor tilfredsstillelse. Alt vores IT kører optimalt hele tiden og ved Support spørgsmål er de hurtige til at reagere og forstå vores problemstillinger samt får dem løst indenfor en kort tidshorisont. Hvis du ønsker den bedste service, kvalitet i særklasse og et højt kompetenceniveau, er Jysk IT-Support jeres løsning. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. ”
Henrik Jesper Hansen, Flonidan A/S
“ Hos ABUS-Gruppen Nordic har vi valgt at outsource vores IT, og vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Jysk ITsupport A/S, der har varet nu i mere end fem år. Vi oplever en professionel samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde og er til at forstå. Såvel Hosting som den løbende support af vores IT forestås af Jysk ITSupport – med høj grad af fleksibilitet og sikkerhed, og så gør det jo heller ikke noget, at der er tale om utrolig rare mennesker. ”
Anders Holgaard, ABUS-Gruppen Nordic A/S
“ Odinsgaard har brugt Jysk ITsupport i flere år. I starten har de leveret og lavet månedlig servicetjek på server hos os, herunder antivirus og fjernbackup. Vi havde en disk, som gik ned en fredag eftermiddag, hvor de rykkede ud fredag aften og fik server op igen. Så det var absolut både hurtig og fleksibel respons. De sidste år har vi kørt på en branche-platform (ikke hos Jysk ITSupport), så derfor drifter vi ikke selv server mere. Men vi har omlagt nogle rutiner, så en del funktioner i dag ligger i vores driftscentre. Der kommer Jysk ITSupport ind i billedet omkring levering af pc´ere og udstyr, samt opsætning af servermiljø til nøglesystem og varmestyring. Det er forholdsvis nemt at komme i kontakt med dem, og de er som regel hurtige på opgaven og kan gennemskue hvilke udfordringer, som skal håndteres. Så jeg opfatter firmaet som en professionel leverandør, der kan levere varen. ”
Henrik Rasmussen, Andelsboligforeningen Odinsgaard
“ Som regel er der ikke tid til at vente, når et IT problem opstår, så vi har som kunde hos Jysk ITSupport gennem årene været meget tilfreds med den hurtige respons og fleksibilitet, der udvises, når opgaverne skal løses. De er meget professionelle i håndteringen, og som aldeles IT usagkyndig er det også til forstå den forklaring, der måtte komme fra dem på forslåede løsninger, eller hvordan et IT problem skal håndteres.  Vi er meget tilfredse med den support, vi får. ”
Anne Katrine Wolgast, UniCorp
“ Vi har nu gennem flere år haft outsourcet vores hostede It løsning til Jysk ITSupport. Vi har valgt Jysk ITSupport som leverandør med deres løsning, da de på en professionel måde hurtigt kom på bølgelængde med os og vore krav til en fleksibel løsning med høj IT sikkerhed, fjernbackup samt ikke mindst en hurtig responstid ved henvendelser. De kommunikerer på et let forståeligt sprog og de gør hvad de siger. ”
Asger Andersen, Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S
bubble